• Nederlands
  • Deutsch

Arcen: het “warmste” plekje van Nederland

Niet alleen de gemiddelde temperaturen in de lente, zomer en herfst dragen bij aan een prima vakantieplek voor jong en oud in alle seizoenen. Gastvrijheid, gezelligheid en een persoonlijke touch zorgen ook voor een warm gevoel tijdens uw verblijf op Resort Arcen. De vriendelijke medewerkers staan klaar om u te ontvangen en zullen er alles aan doen om uw vakantie of korte verblijf op Resort Arcen onvergetelijk te maken

Mede vanwege bescherming van flora en fauna is het is ten strengste verboden vuurwerk af te steken op het park. Op 31 december is er bij de hoofdingang buiten de slagbomen een vuurwerk afsteek plaats. Op overtreding van het vuurwerkbeleid staat een boete van € 100,- welke van de borg wordt ingehouden.

Van 6 januari 2020 tot 24 april 2020 (start Meivakantie) wordt er een nieuwe supermarkt gerealiseerd in een geheel nieuw gebouw. De winkelvoorziening is gedurende deze periode niet beschikbaar. Tevens kan er sprake zijn van beperkte bouwoverlast in de buurt van de huidige locatie van de winkel.

All our accommodations are for holiday use only. Guests working in the nearby area are adviced to make a reservation in the hotels in Arcen, Venray or Venlo. Reservations made by workers by mistake will be stopped at the reception. Thank you for your understanding.

Dave
Technische dienst
Vanessa
Receptie
Nadeche
Winkel
Servé
Technische dienst
Jos
Technische dienst
Camiel
Technische dienst
Stan
Snackbar
Senna
Snackbar
Kay
Snackbar