• Nederlands
  • Deutsch

Buitenverblijf Wellness 12

Het type Buitenverblijf Wellness bestaat uit twee vrijstaande 6-persoons buitenverblijven waarvan er één is uitgebouwd.
Indeling Buitenverblijf 1: open keuken met vaatwasser. Ruime woonkamer met zitgelegenheid voor 12 personen. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie tweepersoonsslaapkamers, waarvan één met een half hoogslaper. Openslaande deuren naar het terras.

Indeling Buitenverblijf 2: open keuken met vaatwasser en combi-magnetron. Ruime eetkamer met een eethoek voor 12 personen, flatscreen tv en dvd-speler. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie tweepersoonsslaapkamers, waarvan één slaapkamer met een half hoogslaper. Openslaande deuren naar het terras.

Eigen saunatuin: mooi afgescheiden en afsluitbare saunatuin met een houten gebouw voorzien van royale sauna- en relaxruimte. Overdekte buitenruimte met tuinmeubilair voor 12 personen en een Spa (watertemperatuur 37 graden Celsius).

Het buitenverblijf wellness is voorzien van gratis WiFi. De woning is huisdiervrij en rookvrij. U kunt uw auto parkeren op de centrale parkeerplaats, hier staan bagagekarren die vrij te gebruiken zijn. Aangezien dit gedeelte van het park altijd autovrij is, kunnen uw kinderen er veilig spelen.

Indien u een kinderbedje meeneemt of bijboekt, houd er dan rekening mee dat er in de slaapkamer geen ruimte voor is. U kunt het kinderbedje in de woonkamer plaatsen.

3 slaapkamers, waarvan één met hoogslaper
afgesloten tuin met traditionele sauna ruimte
badkamer BG
badkamer met douche en wastafel
buiten spa
centrale verwarming
eigentijds interieur
gratis WiFi
keuken met vaatwasser, combi-magnetron en koelkast met vriesvak
koffiezetapparaat, waterkoker en Senseo
rookvrij
slaapkamer BG
traditionele sauna met infrarood lampen
vrijstaand
Vanaf prijs: 
€ 649

Accommodaties

Vanessa
Receptie
Nadeche
Winkel
Servé
Technische dienst
Jos
Technische dienst
Camiel
Technische dienst
Rick
Restaurant
Britt
Restaurant
Anouk
Restaurant
Melissa
Receptie