Zoek & Boek

HET MEEST POPULAIRE VAKANTIEPARK VAN LIMBURG!

Resort Arcen is in 2019, 2021, 2022 en 2023 door de gasten in het kader van de ZooverAwards beoordeeld als meest populaire park van heel Zuid Nederland. In 2024 wederom genomineerd! Vooral door de kwaliteit en diversiteit van accommodaties en de vriendelijkheid van de medewerkers heeft de vakantieganger Resort Arcen in 2023 gemiddeld met een 8,2 beoordeeld. Het uitgebreide animatieprogramma in alle weekenden en schoolvakanties zorgt zelfs voor een kind vriendelijkheid cijfer van 9. Zie voor de vele ervaringen de gastbeoordelingen bij de accommodaties, www.zoover.nl, Google reviews en recensies op Facebook.

 

Mini show

ARCEN: HET “WARMSTE” PLEKJE VAN NEDERLAND

Niet alleen de gemiddelde temperaturen in de lente, zomer en herfst dragen bij aan een prima vakantieplek voor jong en oud in alle seizoenen. Gastvrijheid, gezelligheid en een persoonlijke touch zorgen ook voor een warm gevoel tijdens uw verblijf op Resort Arcen. De vriendelijke medewerkers staan klaar om u te ontvangen en zullen er alles aan doen om uw vakantie of korte verblijf op Resort Arcen onvergetelijk te maken

Mede vanwege bescherming van flora en fauna is het is het niet toegestaan vuurwerk af te steken op het park. Op 31 december is er bij de hoofdingang buiten de slagbomen een vuurwerk afsteek plaats. Op overtreding van het vuurwerkbeleid staat een boete van € 100,- welke van de borg wordt ingehouden.

All our accommodations are for holiday use only. Guests working in the nearby area are adviced to make a reservation in the hotels in Arcen, Venray or Venlo. Reservations made by workers by mistake will be stopped at the reception. Thank you for your understanding.

Bij ons op het park

Koos Konijn - pizzeria terras
Restaurant
Header faciliteiten

Wij houden Resort Arcen graag aantrekkelijk en goed onderhouden. Buiten de algemeen geldende schoolvakanties kunnen er daarom onderhoudswerkzaamheden op het vakantiepark en in de accommodaties plaats vinden welke overlast kunnen veroorzaken. In de maanden juni en november zijn er snoeiwerkzaamheden. Voor een exacte planning van onderhoud kunt u terecht bij onze medewerkers van de receptie. Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip.

Om rekening mee te houden tijdens uw verblijf in de zomer 2024: Door extreme regenval in de afgelopen wintermaanden is de verwachting dat een hoge grondwaterstand resulteert in het ontbreken van een strandje bij het natuurbad op Resort Arcen. Het Waterschap Limburg heeft het natuurbad wel als zwemlocatie aangewezen voor de periode 1 mei tot 1 oktober, er kan wel gezwommen worden.