Zoek & Boek

Met de hele familie of met een grote groep vrienden op pad. Het is nog nooit zo makkelijk geweest! Resort Arcen beschikt over grote luxe familievilla's met ruimte tot en met wel 20 personen met 10 slaapkamers, allemaal voorzien van een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Ruime keuken en gezellige woonkamer met haard. Een heerlijk weekendje weg op Resort Arcen in Limburg.

Neem contact op met Resort Arcen voor alle mogelijkheden. Dan profiteert u niet alleen van extra kortingen en acties, maar heeft u ook nog eens alles in één keer geregeld. Wel zo prettig!

Mogelijkheden op Resort Arcen

  • Speel een spelletje bingo met de hele familie!
  • Gezellige karaoke-avonden, elke zaterdagavond in het café
  • Genieten van shows, musicals, opgevoerd door het animatieteam in juli en augustus tijdens de schoolvakanties

Wat is er te doen in de omgeving?

Kasteeltuinen Arcen
Laat u verrassen door de prachtige schoonheid van één van de mooiste tuinen van Nederland. Van het Rosarium, de Oosterse watertuin tot het Lommerrijk, u zult uw ogen uitkijken!

Meer informatie


Nationaal Park De Maasduinen
Een heerlijk dagje van de ongerepte natuur genieten? In het prachtige Nationaal Park De Maasduinen zijn verschillende routes mogelijk voor zowel wandelaars, fietsers, mountainbikes als ruiters.

Meer informatie


Filia Mosae Rondvaartbedrijf
Per water het mooie Limburg ontdekken? Filia Mosae verzorgt vrijwel dagelijks rondvaarten op de Maas en het Leukermeer. Er zijn tochten van 1½ uur, 2 uur en 3 uur.

Meer informatie


De Maashof
Met een hele groep een dagje op pad? De Maashof biedt verschillende arrangementen zoals bijvoorbeeld een solextour met lunch en als afsluiting een paar uur vissen en een barbecue of een buffet.

Meer informatie


Hertog Jan Brouwerij
Van Bockbier, Weizener tot Prestige in de brouwerij van Hertog Jan kun je hoogstpersoonlijk kennis maken met de brouwerij en hun bieren. Van rondleiding, tot proeven tot een van de vele arrangementen, echte bierliefhebbers zullen deze ervaring niet snel vergeten!

Meer informatie


Graanbranderij De IJsvogel
Ooit een alcoholstoker aan het werk gezien? Met een gids of op eigen houtje kun je de ambacht van zowel een molenaar als alcoholstoker bezichtigen, waarbij het proeven van verschilende likeurtjes natuurlijk niet mag ontbreken!

Meer informatie


Designer Outlet Roermond
Een waar paradijs voor echte shopliefhebbers! Designer Outlet Roermond biedt meer dan 170 internationale designermerken aan met kortingen van 30 – 70%! Geniet in een ontspannen shoppingsfeer van meer dan 100 shops en slenter heerlijk over onze stijlvolle shoppingboulevards.

Meer informatie


AdventureWorld of Taurus
Een gezellig etentje combineren met spanning en avontuur? Ga dan naar AdventureWorld of Taurus met bijvoorbeeld Cosmic Bowling banen met lichtshow, spectaculaire GameWorld spellen, unieke achtbaan simulator en een lasergame afdeling.

Meer informatie