Zoek & Boek

Plezier voor de kleintjes

Een vakantie vol plezier en vermaak met het hele gezin. Maar ook even tijd voor elkaar terwijl de kinderen in goede handen zijn bij het professionele animatieteam. Welkom op Resort Arcen!

Neem contact op met Resort Arcen voor alle mogelijkheden. Dan profiteert u niet alleen van extra kortingen en acties, maar heeft u ook nog eens alles in één keer geregeld. Wel zo prettig!

Mogelijkheden op Resort Arcen zelf

Nieuw: speelpaleis, overdekte binnenspeeltuin in het centrumgebouw!
Uitgebreide kinderanimatie met een leuk en afwisselend programma tijdens alle weekenden en schoolvakanties.

Wat is er te doen in de omgeving?

Attractiepark Toverland
Het héle jaar volop vermaak voor het hele gezin; ontdek de geheimen van Villa Fiasco, stap samen in de Twist & Turn of zwier hoog door de lucht in de Sim sa la Swing!

Meer informatie


Aardbeienland
Een themapark boordevol verse aardbeien en met een speciaal aardbeienbos voor de kleine liefhebbers. Uw kinderen mogen plukken, proeven, schilderen en nog veel meer!

Meer informatie


AdventureWorld of Taurus
Een gezellig etentje combineren met spanning en avontuur? Ga dan naar AdventureWorld of Taurus met bijvoorbeeld Cosmic Bowling banen met lichtshow, spectaculaire GameWorld spellen, unieke achtbaan simulator en een lasergame afdeling.

Meer informatie


Speelpark Klein Zwitserland
Een dagje vol pret en plezier? In speelpark Klein Zwitserland vindt u diverse attracties, zoals Europa’s langste buisglijbaan, de hoogste schommel van Nederland en nog vele andere attracties geschikt voor kinderen tot 12 jaar.

Meer informatie


Ballorig Venlo
In de mega grote binnenspeeltuin Ballorig Venlo is voor kinderen t/m 13 jaar van alles te beleven; van een klimvulkaan en een voetbalkooi tot zelfs een heuse klimwand en trampolines.

Meer informatie


Kinderdrôme Helden
Speeltuin Kinderdrôme is een echte apenkooi van 3 verdiepingen met slingertouwen, luchtkussens, een rodelbaan en nog vele andere speeltoestellen voor kinderen van 1 t/m 12 jaar.

Meer informatie


Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Hasselt biedt met meer dan 20 attracties plezier voor alle kinderen! Een avontuurlijke rit met de Piratenbaan, een onstuimige tocht met Storm op Zee of een portie bergklimmen op de Klimberg, de kinderen komen tijd tekort!

Meer informatie


Zoopark Overloon
Beleef een spannende ontdekkingsreis langs bijzondere dier- en plantensoorten in Zoopark te Overloon. Voor de kinderen is er nog veel meer te beleven in het park! Kom ravotten in de speeltuin, dieren knuffelen in de kinderboerderij en een spannende speurtocht maken langs de bewoners van het park.

Meer informatie


Klimpark Fun Forest
Klimpark Fun Forest staat voor een sportieve en actieve, maar vooral leuke (fun!) en avontuurlijke beleving van de natuur voor iedereen.

Meer informatie