Zoek & Boek

Bent u moeilijk ter been of mindervalide? Resort Arcen heeft speciale woningen met eigen privé zwembad in de villa. Resort Arcen beschikt over groepswoningen geschikt voor 10 tot 20 personen met aangepaste voorzieningen op de begane grond en alle slaapkamers met eigen badkamer. Uitermate geschikt voor groepen onder begeleiding! Dat is pas genieten. Een onstpannen weekendje weg op Resort Arcen in Limburg.

Neem contact op met Resort Arcen voor alle mogelijkheden. Dan profiteert u niet alleen van extra kortingen en acties, maar heeft u ook nog eens alles in één keer geregeld. Wel zo prettig!

Mogelijkheden op Resort Arcen zelf

Gezellige karaoke-avonden, iedere zaterdagavond in het café
Geniet van shows, musicals, opgevoerd door het animatieteam in juli en augustus tijdens de schoolvakanties

Wat is er te doen in de omgeving?

Kasteeltuinen Arcen
Laat u verrassen door de prachtige schoonheid van één van de mooiste tuinen van Nederland. Van het Rosarium, de Oosterse watertuin tot het Lommerrijk, u zult uw ogen uitkijken!

Meer informatie


Odapark Venray
Bent u een liefhebber van kunst? Breng dan een bezoek aan het Odapark, gelegen in een 19 hectare bosrijk parklandschap. In dit unieke centrum wordt eigenzinnige, vernieuwende en grensverleggende kunst op een toegankelijke manier tentoongesteld wordt.

Meer informatie


Hertog-Jan Brouwerij
Van Bockbier, Weizener tot Prestige in de brouwerij van Hertog Jan kunt u hoogstpersoonlijk kennis maken met de brouwerij en hun bieren. Van rondleiding, tot proeven tot een van de vele arrangementen, echte bierliefhebbers zullen deze ervaring niet snel vergeten!

Meer informatie


Hayberries
Hayberries in Broekhuizen is een rustpunt voor fietsers, wandelaars, toeristen en overige bezoekers die willen genieten van overheerlijke blauwe bessenproducten zoals o.a. vlaai, ijs, sap en wijn. In het oogstseizoen bestaat tevens de mogelijkheid om zelf blauwe bessen te plukken.

Meer informatie


Missiemuseum
Uniek en van bijzondere waarde is het Missiemuseum in Steyl. Een museum, dat zelf tot museum geworden is. Geheel in oude stijl bewaard, kunt u hier een sfeer proeven zoals die begin vorige eeuw, ten tijde van de inrichting van het museum, bestond. Sinds 1931 werd niets meer veranderd. De indeling van het museum in volkenkundige en natuurhistorische afdelingen stamt uit deze tijd.

Meer informatie


Limburgs museum
Wilt u de geschiedenis van Limburg ontdekken? In het Limburgs Museum maakt u een ontdekkingstocht door de tijd. Uniek is de ‘Historoscoop’, een spectaculaire multimediashow in panorama.

Meer informatie