Zoek & Boek

Ontspannen en shoppen

Niets heerlijker dan samen genieten van de sauna en lekker eten. Hoewel, een dagje shop 'til you drop klinkt ook wel heel aantrekkelijk! In de omgeving van Resort Arcen kan het allemaal. Zie voor alle mogelijkheden de uitagenda op VisitNoordLimburg.nl!

Neem contact op met Resort Arcen voor alle mogelijkheden. Dan profiteer je niet alleen van extra kortingen en acties, maar heb je ook nog eens alles in één keer geregeld. Wel zo prettig!

Wat is er te doen in de omgeving?

Thermaalbad Arcen
Even een dagje helemaal tot rust komen? Breng dan een bezoek aan Thermaalbad Arcen waar u onbeperkt kan ontspannen in de thermaalbaden van 35-36℃, de diverse sauna’s of Kneippbaden. Ook zijn er diverse massages mogelijk!

Meer informatie


Designer Outlet Roermond
Een waar paradijs voor echte shopliefhebbers! Designer Outlet Roermond biedt meer dan 170 internationale designermerken aan met kortingen van 30-70%! Geniet in een ontspannen shoppingsfeer van meer dan 100 shops en slenter heerlijk over onze stijlvolle shoppingboulevards.

Meer informatie


Winkelcentrum Venray
De winkels van Venray ontdekken? De stad kent een zeer divers winkelaanbod waarbij grote winkelketens worden afgewisseld met veel originele en exclusieve winkels in tal van branches.

Meer informatie


Theater de Maaspoort
Met een groot aanbod aan voorstellingen is Theater de Maaspoort een goede plek voor een ontspannen bezoekje aan het theater. Van cabaret tot toneel. Van muziek tot dans. Er is genoeg te zien!

Meer informatie


Schouwburg Venray
Ook Schouwburg Venray mag niet ontbreken. Vele grote namen treden hier op. Dat is pas genieten van een heerlijk avondje uit!

Meer informatie


Motown Music Café
Laat je meevoeren op de klanken van de muziek in het Motown Music Café.

Meer informatie


Bioscoop in Venlo, Reuver of Venray
Ga heerlijk ontspannen in de bioscoop bij een goede film, of ervaar de nieuwe manier van kijken in 3D. Het maakt een spannende film nóg spannender!

Meer informatie Reuver

Meer informatie Venlo

Meer informatie Venray


CentrO Oberhausen
CentrO is het grootste winkel- en vrijetijdscentrum van Europa. Zeker een bezoekje waard!

Meer informatie


Maasboulevard Venlo
Maasboulevard in Venlo is de plek waar wonen en winkelen, cultuur en recreatie logisch in elkaar overvloeien.

Meer informatie