Zoek & Boek

Gezellig en romantisch met zijn tweetjes of met een vriendengroep tot 8 personen, op Resort Arcen vindt u de mooiste wellness-accommodaties. Deze meest luxe accommodaties zijn voorzien van een traditionele sauna met infraroodlampen, sunshower, relaxruimte en buitenspa. Het type dat voor 8 personen geschikt is heeft zelfs een eigen privé zwembad van maar liefst 3,5 meter breed en 9 meter lang waarvan de watertemperatuur op 28ºC. Ook prima geschikt voor gezinnen met kinderen met zwemdiploma! Voor ieder wat wils! Uniek in Nederland en geschikt voor in de zomer en in de winter.
 

Jacuzzi

Type 4 personen

Nr. 17, 34, 39, 65, 74, 75, 79, 119, 121 en 124
Luxe villa met buiten spa, traditionele sauna en infrarood lampen, relaxruimte, Sunshower. Gratis gebruik van golfkar tijdens uw verblijf.

Nr. 278
Luxe villa met buiten spa, traditionele buiten sauna en infrarood lampen, privé saunatuin met 'cold tub', buitendouche en Sunshower. Bungalow is geheel gelijkvloers Twee slaapkamers met badkamer en suite. Gratis gebruik van golfkar tijdens uw verblijf.
 
Nr. 118 en 208 voor 6 personen
Luxe villa met buiten spa, traditionele sauna en infrarood lampen, relaxruimte, Sunshower.

Type 8 personen

Nr. 219 T/M 229
Nieuw op Resort Arcen! Luxe villa met buiten spa, traditionele sauna en infrarood lampen, grote relaxruimte, Sunshower en eigen binnenzwembad.
 

Type buitenverblijf 12 personen

Nr. 315
Twee Buitenverblijven met Sauna tuin, de budget optie, relaxruimte en buiten spa.
 

Thermaalbad Arcen

Ook voor de gasten verblijvend in één van de andere accommodaties zijn wellness mogelijkheden op een steenworp afstand. Even een dagje helemaal tot rust komen? Breng dan een bezoek aan het Thermaalbad Arcen, waar u onbeperkt kunt ontspannen in de thermaal baden van 35ºC-36ºC, de diverse sauna’s en Kneippbaden. Ook zijn er diverse massages mogelijk.
 

Voor ieder budget

Resort Arcen heeft voor ieder budget een passende accommodatie, zoek uw favoriete accommodatie uit op de plattegrond of ga een dagje wellnessen in het Thermaal bad Arcen. Bel voor meer informatie en antwoord op uw specifieke vragen de receptie van Resort Arcen 077-3560130, onze medewerkers staan u graag te woord.